AHLEM: NÅR LOS ANGELES OG PARIS DANNER PAR

AHLEM SOIRÉE

INVITATION

POUL STIG BRILLER INVITERER DIG TIL EN EKSKLUSIV EFTERMIDDAG MED DESIGNEREN AHLEM MANAI-PLATT

ONSDAG 17 MAJ 2017 17.00

POUL STIG BRILLER
GAMMEL KONGEVEJ 87

Gare Saint-Lazare, Rue Charlot, Concorde, Victoire, St. Germain, Pigalle og Vosges. AHLEMs eyewear har fået navne efter metro-stationerne i Paris. Selvom Ahlem Manai-Platt har bosat sig i Venice i Los Angeles, hvor designstudiet også ligger, sender hendes designæstetik hilsener til de parisiske gader med et udtryk, der omfavner det franske udtryk Savoir faire. Det er uoversætteligt. Men udtrykket er en hyldest til dannelse og til at gøre tingene ordentligt og med en naturlig tilbagelænet selvtillid.

AHLEMs eyewear er på alle måder ordentligt og med attitude. Designprocessen starter hos Ahlem Manai-Platt i Venice, der nørder helt ned i de små detaljer. Brillerne håndlaves og produceres udelukkende på små atelier i det franske område Oyonnax.

AHLEM anvender et særligt udvalgt vintage acetat fra Mazzuchelli, der er en anerkendt leverandør med rødder helt tilbage til 1849. Cridal-linserne, der er lavet af et genbrugeligt termoplastik-materiale, bliver skabt i samarbejde med franske Christian Dalloz, der med mere end 50 år i branchen kan bryste sig af at levere de mest komplette og avancerede linser på markedet.

AHLEM blev stiftet i 2014. Selvom brandet stadig er ungt, er AHLEM allerede en etableret spiller i gamet med fast plads i magasiner som Vogue og W Magazine. 
Vi glæder os til et gensyn med Ahlem Manai-Pratt, og vi ved, at hun er glæder sig lige så meget til en hyggelig stund på Frederiksberg.

AHLEM forhandles eksklusivt hos Poul Stig Briller i Danmark.