Frederiksberg

Gammel Kongevej 87
1850 Frederiksberg
E-mail: [email protected]
Telefon: +45 33 15 52 52

I september 2014, åbnede vores tredje butik, på Gl. Kongevej, mellem Frederiksberg og Vesterbro, lige ved Værnedamsvej.
Sara Devantier har arbejdet i vores butik på Østergade siden 2006, og fungerer nu som daglig leder af denne afdeling. Vi har naturligvis også her mulighed for at lave en grundig synsprøve, og ud fra den vejlede i hvilken synsløsning, der passer dig bedst både inden for brilleglas men også i kontaktlinser. Vi deler de fleste af vores mærker med de to andre butikker, dog har vi et par enkelte niche mærker, som du kun finder hos os.
Kom ind i vores lille dagligstue, og få en kop kaffe fra “farmors” gamle mågestel, mens vi servicerer dig og finder dine nye briller og solbriller.
Fælles for alle 3 butikker er vores fokus på høj faglighed, der betyder meget for os, og med den følger også vores interesse og lyst til rådgive om hvilken brille og solbrille, der passer lige netop til dit ansigt bedst. Vi går i høj grad op i at fremhæve din personlige stil og dele vores ekspertise inden for brillemode med dig.

Hvis det er helt umuligt at komme i vores åbningstider, så ring til os og book en aftale. Vi er fleksible og vil gerne imødekomme dine behov.

Åbningstider

DagTid
Mandag10 - 18
Tirsdag10 - 18
Onsdag10 - 18
Torsdag10 - 18
Fredag10 - 18
Lørdag10 - 15
SøndagLukket

Skriv til Frederiksberg-butikken