VIL DU SE VERDEN MED VORES BRILLER ?

VI SØGER EN NY ASSISTENT I HELLERUP

En unik mulighed er opstået i vores butik i Hellerup, da vores søde kollega, Camilla står foran en familieforøgelse. Det betyder, helt konkret, at vi skal bruge en fantastisk person til at fylde Camillas sko, mens hun er på barsel. Barselsvikariatet er en fuldtidsstilling i butikken i Hellerup, hvor vi sætter store krav og forventningerne højt. Vi ser os selv som en af Danmarks bedste brillebutikker, hvorfor vi skal levere Danmarks bedste service.

Kandidaten til stillingen skal således besidde kvaliteter såsom ordenssans og ansvarlighed, og skal ligeledes være selvstændig, kreativ og modebevidst. Arbejdsopgaverne omhandler alt fra at vejlede vores kunder i briller og solbriller til mere lavpraktiske opgaver såsom at pakke varer ud og gøre rent. Af de mere sjove og kreative opgaver kan udsmykning af vores vinduer og styling af butikken nævnes. På trods af ambitionsniveauet, er arbejdsmiljøet i butikken i Hellerup hyggeligt og uhøjtideligt og vi ser os selv som en tæt, lille familie, der hjælper hinanden og løfter i flok.

Vi har travlt og håber meget på, at have en afklaring omkring vores fremtidige kollega allerede medio juni, hvorfor du bedes skrive en mail med din ansøgning og dit CV til [email protected], såfremt du er interesseret i at arbejde med verdens mest eksklusive brille brands. Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøgningen bedes stilet til Rikke Sass.