Det er ikke sådan at vi hviler på laurbærbladene her i Poul Stig Briller. Der sker kontinuerligt ændringer, som er spændende og udfodrende. Og det er vigtigt for os at vi informerer vores kunder og følgere om disse ændringer, så de ikke føler sig holdt udenfor. For det går jo ikke…

Først og fremmest har vi skullet sige farvel til en umådeligt dygtig og kompetent kollega, som har valgt at følge sit hjerte og søge nye udfordringer hos Adam Simmonds i London. Dorte rejste med sit habengut i slutningen af sidste måned og vi savner hende allerede meget. Men som de velopdragne mennesker vi er, ønsker vi hende al hjertens held & lykke i udlandet (men håber inderst inde at hun kommer tilbage til os…)

Men den gode nyhed er at vi ansat to søde og dygtige kollegaer, som startede hos os 01. november. Disse to optometrister skal de kommende dage lære alt om vores andres kaffevaner og andet inviklet stof, som til sidst gør dem til fuldblodige medlemmer af PSB gruppen på Østergade.

I ser Christine til venstre og Marlene til højre.

Og der er jo en grund til at vi fremhæver “her på Østergade”. Vi er nemlig lykkelige over at kunne præsentere vores nye forretning på Strandvejen 187 i Hellerup. Vi slog dørene op den samme dag som Christine og Marlene startede, den 01. november. Og på Strandvejen vil du kunne få nøjagtig den samme kompetente hjælp og vejledning, som du kan på Østergade. Du vil enda kunne bestille dine briller det ene sted, og hente dem det andet. Hvis det nu er det du synes ville være spændende. Så nu har vi et “Moderskib” og “Bettedatter”. Det er da ganske udmærket, ikke sandt?