Lidt om Poul Stig Briller

23 sekunder – det er den tid det tager en ansat i Poul Stig Briller at aflæse dit ansigt og overveje de to-tre brillestel, vi virkelig godt kunne tænke os at se på dig. Vi kan ikke lade være og det er starten på en oplevelse, der næsten altid ender med at du går ud af butikken med dine drømmebriller.

Du har sikkert en idé om hvordan disse drømmebriller skal se ud, men det har vi også. Du ved om de skal bruges til fjernsyn eller læsning eller noget helt tredje, det ved synstesten endnu mere om. Når du så har valgt glastype, går vi ned på vores eget værksted og sliber glassene indtil de passer perfekt til stellet.

Men det er ikke kun på værkstedet, vi arbejder. I Paris, Milano, New York og Las Vegas henter vi de nyheder du finder på vores hylder.

Elsk dine briller

Netop fordi vi elsker smukke briller, nyder vi hver gang vores leverandører lancerer nye stel. Det sker i øvrigt flere gange årligt, og vi tager altid på messer i ind- og udland, så personalet altid er opdateret på trends og tendenser.

Men en ting er hvad andre mennesker kan lide, en anden er hvad du kan lide. Når du skal have et par nye briller tænker vi på tre ting: At stellet passer til din personlighed, at styrken er perfekt og at glastypen er den optimale. Det er vores måde at sikre os, at dine briller er som støbt og slebet præcis til dig.

Vi kan ikke fortælle dig at du skal elske dine nye briller. Men det gør vi allerede.