Solbriller kvinder

Går du op i klasse og kvalitet, og elsker du et unikt og moderne look? Hos Poul Stig Briller har vi de mest moderne designer solbriller til damer – og vi har dem før alle andre! Og de kan leveres med gratis fragt!
Læs mere...


Vi har dame solbriller til enhver stil og ethvert design, så du er helt sikker på, vi nok skal finde den solbrille, der er helt perfekt til dig når du besøger vores butikker. Dame solbriller er naturligvis vigtige at bære om sommeren for at beskytte for solens farlige uv-stråler, både den sarte hud omkring øjnene beskyttes mod for tidlige rynker og pigmentforandringer, og selve øjet for ikke at blive blændet og få for tidligt grå stær. Men det er også moderne at bruge solbriller på andre årstider som et accessory, hvorfor solbriller i den grad kan benyttes hele året rundt. Hos Poul Stig Briller har vi ikke indskrænket sortimentet til enkelte designs eller mærker. Vi har derimod et væld af forskellige typer dame solbriller, og vi garanterer, at der er noget for enhver smag.

Stort udvalg af solbriller til kvinder

Hos Poul Stig Briller har vi ikke indskrænket sortimentet til enkelte designs eller mærker. Vi har derimod et væld af forskellige typer solbriller til kvinder, og vi garanterer, at der er noget for enhver smag. Når du bestiller dine solbriller på vores webshop, leverer vi dem selvfølgelig med gratis fragt inden for 1-3 hverdage. Du har herefter mulighed for at returnerer solbrillerne inden for 14 dage, hvis de alligevel ikke var de rette for dig.
Solbriller til kvinder med styrke
Har du brug for styrke i dine solbriller, så kan det også sagtens lade sig gøre hos Stig Poul Briller. Besøg en af vores butikker og få hjælp til at finde den rette styrke til dine solbriller.

Tilmeld dig
vores nyhedsbrev