Solbriller mænd

Er du på udkig efter de perfekte solbriller til sommeren, eller mangler du et par solbriller, hvori du kan udtrykke din personlighed? Så har vi hos Poul Stig Briller et hav af forskellige designs af solbriller til mænd. Herre solbriller fås i mange forskellige farver, mærker, designs samt stiltyper. Det er derfor næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du kan udtrykke din personlighed med dine solbriller.
Læs mere...


Ring til os på telefon 33 15 52 52, hvis du gerne vil have yderligere informationer om vores solbriller til mænd.

Brug solbriller hele året rundt

Om sommeren gør du naturligvis dine øjne en tjeneste ved at beskytte disse med et par solbriller. Det er dog ikke kun om sommeren, at solens stråler kan være skarpe og skadelige, men også på andre årstider. Det er derfor fordelagtigt også at benytte solbriller både om foråret, efteråret og vinteren.

Stort udvalg af solbriller til mænd

I vort sortiment garanterer vi, at du finder solbriller til mænd i mange forskellige stilarter og typer. Der er dermed rig mulighed for, at du kan finde det par, der matcher din stil og personlighed. Af mærker vi forhandler kan bl.a. nævnes Moscot, Ray Ban, Paul Smith, Tom Ford og vores eget mærke, Poul Stig Briller. Se vores store udvalg i vores webshop eller besøg en af vores butikker i København.

Tilmeld dig
vores nyhedsbrev