Barton Perreira

Den verdenskendte accesoriesdesigner Patty Perreira indgik i 2007 et samarbejde med Oliver Peoples optikeren Bill Barton. Resultatet blev luksusbrandet Barton Perreira, som på kort tid blev en kæmpe succes. Fra firmaets base i Californien kommer en perlerække af sofistikerede brillemodeller med smukke linjer og sublime pasformer.

Briller i en høj kvalitet
Brillerne fra Barton Perreira bliver fremstillet i acetatmaterialer. Acetatmaterialerne fremstilles eksklusivt til Barton Perreira, hvilket udover en høj kvalitet, giver mulighed for at lave nogle af de flotteste farver på markedet. Der er ingen tvivl om, at Barton Perreira med sine designs sætter nye standarder for mode og elegance.

Har du brug for at få tjekket din styrke?
Så giver vi dig gerne en gratis synstest i en af vores butikker. Er det lang tid siden, at du sidst har fået tjekket dit syn, eller har du måske aldrig fået foretaget en synstest? Så anbefaler vi, at du tager imod tilbuddet om en gratis synstest. På den måde sikrer vi, at dine nye briller fra Barton Perreira har den rette styrke til dig.

Kom ind og se stel og solbriller i butikken i Hellerup.
Eller solbriller i butikken i København K og Frederiksberg.

barton-perreira2

No products were found matching your selection.

Tilmeld dig
vores nyhedsbrev