Poul Stig briller“Det er vores fornemmeste pligt at få vores kunders personlighed til at skinne igennem”.

Vores personlige favoritJohn Dalia

Vores kollega Emma, som er optiker i vores butik på Lyngby Hovedgade, anbefaler det franske mærke JOHN DALIA.

"Jeg elsker John Dalias stel, min favorit er stellet Gigi! De er chunky uden et være for tykke eller tunge, og i Danmark kan de kun købes i Poul stig Briller på Lyngby Hovedgade, eller i vores butik på Strøget, hvilket jeg synes er mega cool."

Poul Stig Briller– din personlige brillebiks

I Poul Stig elsker vi alting smukt og skævt og ser det som vores fornemmeste pligt at få vores kunders personlighed til at skinne igennem. Poul Stig er ikke bange for at skeje ud – og vi hjælper vores kunder med at turde mere end de troede de kunne med deres briller. Vi er din lokale brilleven og hos Poul Stig sætter vi pris på ethvert besøg: om det er for at prøve de nyeste kollektioner, købe et linseabonnement eller blot for at få en kop kaffe. Vi gør en dyd ud af at arbejde tæt sammen med de mest cool brillebrands, hvor kvalitet, materialer og design er i top. Hvorfor? Fordi vi vil sørge for de bedste, smukkeste, sejeste, skøreste, to-die-for-briller til vores kunder. Og det tager os kun 23 sekunder fra en kunde kommer ind i butikken til at vores veluddannede personale har aflæst ansigtet og kan præsentere et udvalg af stel med potentiale for at være drømmebrillerne.

Vores FilmAhlem

Vores billedegalleriJournal SS2020

Når man skal være forældre, bliver man pludselig meget bevidst om navne. Det ved vi i Poul Stig, der tilsammen har en ordentlig børneflok. Og da vi besluttede os for at lave vores egen kollektion af briller, stod vi pludselig med samme spørgsmål: hvad skal vi kalde dem? Svaret lå lige for, så vi har opkaldt dem efter vores børn. Brillerne Anders, Eigil, Katrine, Louise, Rikke, Sara, Sylvester og Walter kommer i forskellige farver og former – præcis som ungerne derhjemme – og designet er klassisk med et unik og moderne formsprog.

VORES UNIVERSFOR TIDEN ELSKER VI

BRANDYELLOW PLUS

Minimalistisk, funktionelt og kvalitetsbevidst –japanske Yellows Plus skuffer aldrig. Er man i brillebranchen, ved man, at Japan er det ypperste sted at få produceret sine stel. Det er her de bedste brands søger hen på grund af det kompromisløse og detaljeorienterede mindset de vise brillemagere fra østen har. Så barren er sat højt når vi modtager kollektioner fra japansk hånd og intet manifesterer det mere end Yellows Plus, hvis grundlægger selv er fra Japan.

Livet skal sesMOSCOT X Poul Stig BRILLER

I et eksklusivt samarbejde med det anerkendte amerikanske brillefirma MOSCOT har vi designet en særlig udgave af det klassiske Lemtosh stel. Stellet fås med blå, brune, grønne og klare glas. Der er kun lavet 50 stel, der alle er nummererede, så det gælder om at være hurtig. Det var et naturligt valg for os at arbejde med et andet heritage-brand. De har ligesom os mange år på bagen, faktisk over dobbelt så mange. Brillefirmaet fra New York har eksisteret i over 100 år.