Poul Stig– din lokale brillebiks

I Poul Stig elsker vi alting smukt og skævt og ser det som vores fornemmeste pligt at få vores kunders personlighed til at skinne igennem. Poul Stig er ikke bange for at skeje ud – og vi hjælper vores kunder med at turde mere end de troede de kunne med deres briller. Vi er din lokale brilleven og hos Poul Stig sætter vi pris på ethvert besøg: om det er for at prøve de nyeste kollektioner, købe et linseabonnement eller blot for at få en kop kaffe. Vi gør en dyd ud af at arbejde tæt sammen med de mest cool brillebrands, hvor kvalitet, materialer og design er i top. Hvorfor? Fordi vi vil sørge for de bedste, smukkeste, sejeste, skøreste, to-die-for-briller til vores kunder. Og det tager os kun 23 sekunder fra en kunde kommer ind i butikken til at vores veluddannede personale har aflæst ansigtet og kan præsentere et udvalg af stel med potentiale for at være drømmebrillerne.

Hellerup

I vores butik i Hellerup har vi en kørerampe, som giver os mulighed for at tage synsprøve på vores kunder, som sidder i kørestol. Ring gerne på forhånd. Vi ses i Hellerup.

Åbningstider

man - fre 10-18

lør 10-15

Poul Stig Briller

Strandvejen 187

2900 Hellerup

+45 33 15 52 52 - ext. 2

CVR 36032502

hellerup@poulstigbriller.dk

Find vej

Vores universAhlem

Vores universDita eyewear

Barndomsvennerne John Juniper og Jeff Solorio begyndte deres forretningseventyr sammen med at male kantstensafmærkninger, sælge ting på genbrugsmarkeder og indrette huse for rige mennesker, inden de besluttede sig for at starte DITA Eyewear.

Hvad er historien bag DITA?

Jeff: ”Vi voksede op i Dana Point i Sydcalifornien. Vi har arbejdet sammen siden vi gik i skole og tjente vores lommepenge ved at tage på genbrugsmarkeder og sætte julelys op for folk. Senere skød vi video og billeder af snowboardkonkurrencer og det var her, at vi fandt ud af, at vi ville arbejde mere kreativt.”

Hvorfor besluttede I jer for at designe briller?

John: ”Vi så et hul i markedet for en modebrille i virkelig høj kvalitet. Og her mener jeg håndlavede stel med luksuriøse detaljer. Jeg har altid været tiltrukket af modefotografi og det gjorde det let for os at vise vores DNA og stil igennem billeder helt fra start.”

I ligner ikke indbegrebet af to modemænd med flagskibsbutikker i hele verden.

Jeff: ”Haha, tak. Vi er helt almindelige mennesker, der lever vores liv, som vi plejer: surfer, snowboarder og rejser. For os har det aldrig handlet om at skulle score kassen. Vi er mere optaget af at sætte de højeste standarder og skabe fremragende brillemode.” John: ”Man behøver ikke at kunne lide det vi laver, men man kan ikke tage fra os, at det er det bedste i sin kategori på markedet.”

Vores universbrands

brandsyellows plus

Minimalistisk, funktionelt og kvalitetsbevidst –japanske Yellows Plus skuffer aldrig. Er man i brillebranchen, ved man, at Japan er det ypperste sted at få produceret sine stel. Det er her de bedste brands søger hen på grund af det kompromisløse og detaljeorienterede mindset de vise brillemagere fra østen har. Så barren er sat højt når vi modtager kollektioner fra japansk hånd og intet manifesterer det mere end Yellows Plus, hvis grundlægger selv er fra Japan.

Livet skal sesMidlertidig lukning

Vi har fulgt COVID-19 nøje og følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger for at sikre de bedste og sikreste omgivelser for både kunder og medarbejdere. Derfor har vi valgt midlertidigt at lukke vores butikker. Vi åbner igen tirsdag d. 14. april k. 10:00. Vi vil stadig stå til rådighed for vores kunder, så du kan fange os på mail. Alle vores kontaktoplysninger står her: KONTAKT. Hvis du har bestilt briller, er det stadig muligt at få dem leveret til døren efter aftale med Morten Axel på ma@poulstigbriller.dk.

Vi glæder os til igen at åbne vores butikker og sikre godt syn til vores kunder. Vi ønsker jer alle godt helbred.