Livet skal sesDet begynder med en synsprøve

Når du kommer ind i Poul Stig for at få lavet en synsprøve, er det første vi skal at have os en snak om, hvad dit krav til dit visuelle liv er og, hvordan du bruger dit syn i din hverdag. Vi måler dit afstands-, skærm- og læsesyn med mulighed for at lave en sundhedsscreening. Til dig, der gerne vil , kan vi efter aftale nørde ekstra med en udvidet synsprøve – denne betyder ikke noget for brillernes kvalitet, men giver et indblik i dine øjnes tilstand.

hvad kan vi gøre for dig?svaret er alt, når det kommer til at forbedre dit syn

Vi kan lave dine briller præcis som du ønsker og har brug for – enkeltstyrke, glidende overgang, solbriller med styrke. Vi tilpasser hver eneste brille individuelt, hvilket betyder, at du har mulighed for enkle løsninger eller du kan nørde på alle parametre. Alle glas beskytter imod UV-stråler og vi har meget fokus på at lave synsløsninger, der aflaster den digitale livsstil samfundet dikterer i dag – eksempelvis beskyttelse imod blåt lys fra hverdagens mange skærme.

Poul Stig er også eksperter i at finde de helt rette linser til at supplere vores kunders brillebehov. Foruden at have et bredt udvalg af speciallinser, hårde linser, silikonelinser og linser med glidende overgang, så tilbyder Poul Stig også de revolutionerende natlinser – sov med dem om natten og se perfekt om dagen – uden briller eller andre linser. Et linseabonnement bliver tilpasset dit forbrug og kan justeres hen ad vejen – det skal være nemt og fleksibelt at købe linser hos Poul Stig.

Vi respekterer vores kunders behov og pengepung og skræddersyer altid den brilleløsning, der passer dig bedst.

briller på konto og forsikringhelt enkelt og helt smart

Du kan købe briller på afbetaling hos Poul Stig. Du kan betale over 6, 12 eller 24 måneder. Det er rente- og gebyrfrit og restbeløb kan indfries til hver en tid. Du kan også købe forsikring til dine briller, der dækker slitage, dumme skader og tyveri i 24 måneder. Prisen er cirka 10% af brillens fulde pris, selvrisikoen ligeså.

Livet skal sesDet begynder
med en synsprøve

Når du kommer ind i Poul Stig for at få lavet en synsprøve, er det første vi skal at have os en snak om, hvad dit krav til dit visuelle liv er og hvordan bruger du dit syn i din hverdag.