Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Poul Stig Briller A/S.

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Poul Stig Briller A/S.

Dokumentation og vejledning

Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Poul Stig Briller A/S.

Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Poul Stig Briller A/S side, er denne af vejledende art.

Poul Stig Briller A/S indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning. Leveringstidspunkt og transport Levering af varer fra Poul Stig Briller A/S anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret.

Forsendelse

Forsendelsen af varer sker med Post Danmark, du får et track&trace nr. så du kan følge pakken, og kun til adresser i Danmark. Leveringstiden er 1-3 hverdage, hvis varen er udsolgt eller i restordre, tager vi kontakt til dig for leveringstidspunkt.

Skal vi sende til udlandet, så tag venligst kontakt til butikken på 33155252.

Risikoen for varerne

Risikoen for varer købt hos Poul Stig Briller A/S overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Poul Stig Briller A/S, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Poul Stig Briller A/S.

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. Fejl er ikke almindelig slitage og misligehold.

Vi tager forbehold for tastefejl og tekniske fejl på webshoppen.

Pris og betaling

I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med Dankort, Visa Dankort, Visa Elektron, Mastercard, Master Direct, JBC eller bankoverførsel. Der vil dog være et gebyr på udenlandske kort, som udelukkende går til PBS/Nets. Alle priser i Poul Stig Briller A/S er inkl. 25 % Moms.

Kan mine kreditoplysninger misbruges?

Poul Stig Briller A/S er godkendt af PBS til at tage imod betaling med kreditkort. Når du indtaster dine kortoplysninger, sendes de i krypteret form direkte til PBS.

Poul Stig Briller A/S har ikke adgang til dine kortoplysninger, vi har udelukkende adgang til at trække beløbet igennem PBS.

Læs evt. mere her:
www.betaling.dk (PBS) 
www.forbrug.dk